Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger 1951-ben született az Amerikai Egyesült Államokban, New York-ban és ott is nevelkedett. Szülei eredetileg mérnöknek szánták, de ő inkább 18 évesen a kereskedelemben kereste helyét. Még ez idő alatt 125 dollárral a zsebében felvásárolt másfél tucatnyi farmernadrágot, amit aztán kényelmes, divatos nadrágokká alakított és magasabb áron tovább adott. Ez a vállalkozói szellem és tehetség segítette hozzá, hogy nyisson saját kiskereskedelmi üzletláncot, ahol már viszont ő tervezhette ruháit.

Megalapította a Tommy Hilfiger Corporation-t és 1997-ben az Amerikai Divattervezők Tanácsa már az év divattervezőjeként emlegette.

Gyerekként egyébként sokat volt apja mellett, aki 42 éven keresztül dolgozott az órák és az ékszerek világában. Így hát természetes volt, hogy megszállott szenvedéllyel fogott bele saját óráinak tervezésébe.

2001-ben megalkotta az első TOMMY HILFIGER órakollekciót mely, világszerte kirobbanó sikert aratott. Olyan divatórákat teremtett, amelyek stílusa összetéveszthetetlen és kivételes értékekkel bír. Sikerült ötvöznie a sportos klasszikus amerikai stílust a mai modern trenddel, a tradíciót a frissességgel.

Ez a fajta megközelítés lenyűgözte az embereket, hiszen különleges megjelenést kölcsönöz. A kék, fehér, piros logóval díszített ruhák és kiegészítők remekül közvetítik a hamisítatlan amerikai életérzést és hódítják meg az őket szemlélőket a kirakat előtt bámészkodókat.

25 éve a márka töretlenül száguld előre és újabb és újabb sikerkollekciókkal debütál.
A TOMMY HILFIGER órák határozottan egyedi, saját stílust képviselnek, élettel telik és fiatalosak.

Évtizedek alatt Tommy Hilfiger a divat meghatározó alakjává, divatikonná vált, nélküle a mai divat már szinte elképzelhetetlen.

1-12 a 115 találatból
megjelenítve
Részletes kereső
Növekvő irány beállítása
Rács Lista
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10