Fizetési információk

 

A megrendelések feldolgozása és postázása hétköznapokon munkaidőben történik, hétvégén és ünnepnapokon az ügyfélszolgálat szünetel.

A megrendelt termékeket a következő modón tudják átvenni, kifizetni:

1. Házhozszállítás utánvéttel: csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek munkanapokon 8.00-17.00-ig. A termék vételárát ( és ha van a szállítási díjat)  a futárnak tudja kifizetni készpénzben. Hatákony vásárlási rendszerünknek köszönhetően csomagját nyomon tudja követni, így biztosan otthon találja Önt a futár, nem kerülik el egymást.

A szállítási díjak a következően alakulnak:

  • Házhoz szállítás utánvéttel ( 15.000 HUF feleti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes, 15.000 HUF alatti terméke esetén a kiszállítás díja 1090 HUF)
  • Házhoz szállítás előreutalással ( 15.000 HUF feleti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes, 15.000 HUF alatti terméke esetén a kiszállítás díja 990 HUF)
  • Személyes átvétel
  • Csomagcsere esetén a kiszállítás díja 1.390 HUF, melyet a futárszolgálatnak szükséges kifizetni a csomag átvételekor
  • Akciós termék esetén a kiszállítási díj értékhatártől függetlenül utánvétes csomag esetén 1090 HUF, előreutalásos fizetési mód esetébe. 990 HUF

2. Házhozszállítás előre utalással: A rendelt termékek, és amennyiben van a szállítási díj ellenértékét előreutalással is ki tudja fizetni! UTALÁSNÁL A RENDELÉS SZÁMOT A MEGJEGYZÉS ROVATBA KÉRJÜK FELTÜNTETNI. 

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: MKB BANK

Kedvezményezett neve: BRILL-LINE KFT Kedvezményezett számlaszáma:10300002-10603561-49020049.

Az összegek könyvelését követően GLS futárszolgálat szállítja ki a csomagot a megadott címre munkanapokon 8.00-17.00-ig.

3.Személyes átvétel: a rendelt terméket üzleteink valamelyikében tudja átvenni, üzleteinkben magyar forintban (készpénzben) vagy bankártyával is tud fizetni.

American Espress hitelkártyát és Euro-t üzleteinkben sajnos nem tudunk elfogadni.