Fizetési információk

A megrendelt termékeket a következő modón tudják átvenni, kifizetni:

1. Házhozszállítás utánvéttel: csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek munkanapokon 8.00-17.00-ig. A termék vételárát ( és ha van a szállítási díjat)  a futárnak tudja kifizetni készpénzben. Hatákony vásárlási rendszerünknek köszönhetően csomagját nyomon tudja követni, így biztosan otthon találja Önt a futár, nem kerülik el egymást.

A szállítási díjak a következően alakulnak:

  • 15.000 HUF alatt: 1090 HUF forint 
  • 15.000 HUF fölött: a szállítás ingyenes, abban az esetben amennyiben a futárszolgálat maximum a másodszori kézbesítés során át tudja adni Vevőnek a csomagot. Harmadik kiszállítás során Vevőnek a termék vételárán felül további 1090 HUF szállítási díjat szükséges kifizetnie a futárszolgálatnak. Akciós termék vételára a kosárérték szállítási díjaiban nem számolhatóak bele.
  • Akciós termék esetében a szállítási díj 1090 HUF értékhatártól függetlenül.
  • Amennyiben elállás következtében a már kiküldött csomag értékhatára nem éri el az ingyenes szállítás küszöbét ( jelen esetben 15.000 HUF), abban az esetben a visszautalandó összegből utólag kerül levonásra a szállítási díj.
  • Vevő által kért csomagcsere vagy egyéb csomag díja 2000 HUF.

2. Házhozszállítás előre utalással: A rendelt termékek, és amennyiben van a szállítási díj ellenértékét előreutalással is ki tudja fizetni! UTALÁSNÁL A RENDELÉS SZÁMOT A MEGJEGYZÉS ROVATBA KÉRJÜK FELTÜNTETNI. 

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: MKB BANK

Kedvezményezett neve: BRILL-LINE KFT Kedvezményezett számlaszáma:10300002-10603561-49020049.

Az összegek könyvelését követően GLS futárszolgálat szállítja ki a csomagot a megadott címre munkanapokon 8.00-17.00-ig.

 A szállítási díjak a következően alakulnak előre utalás esetén:

  • 15.000 HUF alatt: 1090 HUF forint 
  • 15.000 HUF fölött: a szállítás ingyenes, abban az esetben ha futárszolgálat maximum a másodszori kézbesítés során át tudja adni Vevőnek a csomagot. Harmadik kiszállítás során Vevőnek a termék vételárán felül további 1090 HUF szállítási díjat szükséges kifizetnie a futárszolgálatnak.
  • Az akciós termék esetében a szállítási díj értékhatártól függetlenűl 1090 HUF

3.Személyes átvétel: a rendelt terméket üzleteink valamelyikében tudja átvenni, üzleteinkben magyar forintban (készpénzben) vagy bankártyával is tud fizetni.

American Espress hitelkártyát és Euro-t üzleteinkben sajnos nem tudunk elfogadni.