Citizen Promaster Sky Rádiójelvezérelt Titánium férfi karóra JY8069-88E

249 900 Ft

Elérhetőség: Raktáron: Budapest

Ingyenes kiszállítás
További információk
Cikkszám JY8069-88E
Nem Férfi
Márka Citizen
Méret 50.6mm x 55.2mm x 15.0mm
Termék típusa Karóra
Kollekció Citizen Promaster Sky
Doboz Gyár által meghatározott
Szíj színe Ezüst
Szíj anyaga Titánium
Óra vízállósága 200 m
Kijelző típusa Analóg
Óra üvegének anyaga Zafír
Tok alakja Kerek
Tok anyaga Titánium
Számlap színe Fekete
Óra szerkezete Rádiójelvezérelt / Eco Drive
Stopper Van
Ébresztő Van
Dátum kijelzés Van
Garancia 2 év
Leírás

Rádiójel vezérelt - atompontos - működés A németországi Braunschweigben található atomóra jeleit a Frankfurt melletti Mainflingenből sugározzák. Európában ezt az atompontos jelet veszi az óra és automatikusan hozzá pontosítja magát. Ha a Észak-Amerikában ( Kanada, USA, Mexikó ), Japánban vagy Kínában tartozkodik akkor az ottani jeleket figyeli az óra. A pontosító jelvétel automatikusan éjszaka történik, de Ön szükség szerint bármikor kérhet pontosító jelvételt.


1/100 stopper 1 részidővel A mérési egység 1/100 másodperc, a maximális mérési idő 24 óra .


Visszaszámláló riasztás Maximum 1,5 óra visszaszámlálandó időtartam. A nulla elérésekor az óra hanggal jelez.


Világidő Városkód alapján az óra automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt.


2 egymástól független napi ébresztés városkód alapján Az órán az ébresztési időpont mellet belehet állítani egy városkódot, így az óra a városkódhoz tartozó zónaidő szerint fog ébreszteni.


Teljesen automatikus naptár Az óra a napot automatikusan a hónapoknak, éveknek sőt még a szökőéveknek is megfelelően lépteti


Eco-Drive szerkezet - környezetbarát módon a fényenergia működteti Az óra fényenergiával működik, sohase kell benne elemet cserélni. Egy teljes feltöltéssel kb. 2 évig működik, akár korom sötétben is.


Energia takarékos üzemmód ( POWER SAVE ) Az akkumulátorban tárolt energia felesleges fogyasztását elkerülendő sötétben 60-70 perc után ( amikor az órát nem használja ) az óra kikapcsolja a kijelzést. Természetesen minden működik tovább csak a kijelzés tűnik el. Ha mégis kiváncsi a kijelzésre megnyomhatja bármelyik gombot vagy ha fényre helyezi az órát kijelzés automatikusan megjelenik. A mozgásérzékelős modelleken a kijelzés akkor is visszatér ha az órát megmozgatja. Ha az órát további 6-7 napig nem éri fény további "áramzabáló" funkciókat kapcsol ki, hiszen nem használja az órát ( teljes a sötétség - valószinüleg fiókban az óra ).


Töltöttségi szint megjelenítés Az óra megjeleníti a működését biztosító kondenzátor töltöttségi szintjét.


MAGIC LIGHT háttérvilágítás Az óra a kijelzőt gombnyomásra a könnyű és gyors leolvasás érdekében ragyogó fénnyel megvilágítja.


Navigációs lünetta A lünetta segítségével matematikai ( szorzás, osztás, négyzetre emelés, négyzetgyökvonás ) és navigációs műveleteket ( megtett távolság, repülési idő, üzemanyag fogyasztás ) végezhet.


Super Titánium tokozás ( Ti+IP ) Az óra tartós bőrbarát, anti-allergén titánium tokozású. Fémérzékenyek is viselhetik. 40%-kal könnyebb az acélnál. Sőt a speciális IP technológiának köszönhetően felülete 5-ször keményebb az acélnál ( 1200 a keménység értéke a Vickers skálán).


20 BAR nyomásig fokozottan vízálló Az óra 20 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, sőt vizisportokhoz is használható. Megfelel az ISO2281 szabványban leírtaknak.

Vélemények
Véleménye erről a termékről:

Citizen Promaster Sky Rádiójelvezérelt Titánium férfi karóra JY8069-88E