Citizen Promaster Sky Rádiójelvezérelt férfi karóra AT8154-82E

203 900 Ft

Elérhetőség: Raktáron: Szeged Diamond

Ingyenes kiszállítás
További információk
Cikkszám AT8154-82E
Nem Férfi
Márka Citizen
Méret 46.0mm x 49.8mm x 10.6mm
Termék típusa Karóra
Kollekció Citizen Promaster Radio Controlled
Doboz Gyár által meghatározott
Szíj színe Ezüst
Szíj anyaga Titánium
Óra vízállósága 100 m
Kijelző típusa Analóg
Óra üvegének anyaga Zafír
Tok alakja Kerek
Tok anyaga Titánium
Számlap színe Fekete
Óra szerkezete Rádiójelvezérelt / Eco Drive
Stopper Van
Ébresztő Nincs
Dátum kijelzés Van
Garancia 2 év
Leírás

Rádiójel vezérelt - atompontos - működés A németországi Braunschweigben található atomóra jeleit a Frankfurt melletti Mainflingenből sugározzák. Európában ezt az atompontos jelet veszi az óra és automatikusan hozzá pontosítja magát. Ha a Észak-Amerikában ( Kanada, USA, Mexikó ), Japánban vagy Kínában tartózkodik akkor az ottani jeleket figyeli az óra. A pontosító jelvétel automatikusan éjszaka történik, de Ön szükség szerint bármikor kérhet pontosító jelvételt.


1/20 stopper A mérési egység 1/20 másodperc, a maximális mérési idő 1 óra . Világidő Városkód alapján az óra automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt. Teljesen automatikus naptár Az óra a napot automatikusan a hónapoknak, éveknek sőt még a szökőéveknek is megfelelően lépteti.


Eco-Drive szerkezet - környezetbarát módon a fényenergia működteti Az óra fényenergiával működik, sohase kell benne elemet cserélni. Egy teljes feltöltéssel kb. 6 hónapig működik, akár korom sötétben is.


Töltöttségi szint megjelenítés Az óra megjeleníti a működését biztosító kondenzátor töltöttségi szintjét.


Super Titánium tokozás ( Ti+IP ) Az óra tartós bőrbarát, anti-allergén titánium tokozású. Fémérzékenyek is viselhetik. 40%-kal könnyebb az acélnál. Sőt a speciális IP technológiának köszönhetően felülete 5-ször keményebb az acélnál ( 1200 a keménység értéke a Vickers skálán).


Titánium fémcsat tömör szemekből Az óra csatja tartós bőrbarát, anti-allergén titániumból készül. A legtartósabb kivitelben tömör szemekből.

Vélemények
Véleménye erről a termékről:

Citizen Promaster Sky Rádiójelvezérelt férfi karóra AT8154-82E