Citizen Promaster Sky Rádiójelvezérelt férfi karóra AT8113-12H

Utolsó ismert fogyasztói ár
174 900 Ft

Elérhetőség: Rendelésre Átmeneti készlethiány szállítási határidőről egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal: hello@diamondoraekszer.hu

Az itt megjelenő ár a legutolsó ismert fogyasztói ár. A tényleges ár az arany világpiaci árától az euro-dollár és font árfolyamtól függ. A megrendelés elfogadása előtt a végleges fogyasztói árról írásban tájékoztatjuk a Vevőt, amelyet követően kizárólag akkor kerül megrendelésre a termék, ha a Vevő írásban, egyértelműen elfogadta azt.
További információk
Cikkszám AT8113-12H
Nem Férfi
Márka Citizen
Méret 45.9mm x 49.2mm x 10.4mm
Termék típusa Karóra
Kollekció Citizen Promaster Sky
Doboz Gyár által meghatározott
Szíj színe Barna
Szíj anyaga Bőr
Óra vízállósága 100 m
Kijelző típusa Analóg
Óra üvegének anyaga Zafír
Tok alakja Kerek
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Számlap színe Fekete
Óra szerkezete Rádiójelvezérelt / Eco Drive
Stopper Van
Ébresztő Nincs
Dátum kijelzés Van
Garancia 2 év
Leírás
Méret: 45.9mm x 49.2mm x 10.4mm. A németországi Braunschweigben található atomóra jeleit a Frankfurt melletti Mainflingenből sugározzák. Európában ezt az atompontos jelet veszi az óra és automatikusan hozzá pontosítja magát. Ha a Észak-Amerikában ( Kanada, USA, Mexikó ), Japánban vagy Kínában tartozkodik akkor az ottani jeleket figyeli az óra. A pontosító jelvétel automatikusan éjszaka történik, de Ön szükség szerint bármikor kérhet pontosító jelvételt. Városkód alapján az óra automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt. A napot automatikusan a hónapoknak, éveknek sőt még a szökőéveknek is megfelelően lépteti. Fényenergiával működik, sohase kell benne elemet cserélni. Egy teljes feltöltéssel kb. 6 hónapig működik, akár korom sötétben is. Megjeleníti a működését biztosító kondenzátor töltöttségi szintjét.
Vélemények
Véleménye erről a termékről:

Citizen Promaster Sky Rádiójelvezérelt férfi karóra AT8113-12H