Pulsar női karóra PH8222X1

Utolsó ismert fogyasztói ár
42 000 Ft

Elérhetőség: Rendelésre Átmeneti készlethiány szállítási határidőről egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal: hello@diamondoraekszer.hu

Az itt megjelenő ár a legutolsó ismert fogyasztói ár. A tényleges ár az arany világpiaci árától az euro-dollár és font árfolyamtól függ. A megrendelés elfogadása előtt a végleges fogyasztói árról írásban tájékoztatjuk a Vevőt, amelyet követően kizárólag akkor kerül megrendelésre a termék, ha a Vevő írásban, egyértelműen elfogadta azt.
További információk
Cikkszám PH8222X1
Nem Női
Márka Pulsar
Termék típusa Karóra
Szíj színe Ezüst
Szíj anyaga Rozsdamentes acél
Óra vízállósága Cseppálló
Kijelző típusa Analóg
Óra üvegének anyaga Edzett kristályüveg
Tok alakja Szögletes
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Számlap színe Fehér
Óra szerkezete Kvarc
Stopper Nincs
Ébresztő Nincs
Dátum kijelzés Nincs
Garancia 2 év
Leírás
A PULSAR 1972-ben tette le névjegyét a világ órapiacán az leső LED karóra megalkotásával. Napjainkban a márka neve összeforrt a merész és korszakalkotó design jelentésével, így ezt a tradíciót folytatva próbálunk az új kollekcióknak is különleges, egyedi és vonzó megjelenést kölcsönözni.

Különbözőnek teremtve

A PUSLAR az optimizmus korában született. Az 1970-es években a rohamos technológiai fejlődésnek köszönhetően minden elérhetőnek tűnt: az űrutazás álomból valósággá vált, a számítógépek tudása szédítő sebességgel változott, az elektronika fejlődése pedig szinte minden nap újabb horizontokat nyitott. Ennek a korszaknak a szimbóluma a PULSAR. Új és feltűnően bátor. Meglepő és különböző. A PULSAR készítette el a világ legelső elektronikus digitális karóráját, ami hatalmas szenzációt okozott a New York-ban történt leleplezése folyamán, miközben megváltoztatta az emberiség felfogását az időméréssel kapcsolatban.

„Tell it your way”

A SEIKO Watch Corporation segítségével újraértelmezett PULSAR megtalálta azt a vékony vezérfonalat a sikerhez, mely minden felhasználóhoz elvezet. A PULSAR „Tell it your way” jelmondata azon az elképzelésen alapszik, hogy minden vásárló valamilyen mértékben arra törekszik, hogy kifejezze saját egyéniségét az általa megvásárolt terméken keresztül. A PULSAR olyan márka, amely megérti ezt a meghatározó vágyat és lehetőséget kínál a tulajdonosoknak arra, hogy megtalálják az önmagukhoz legjobban illő órát, mely a külvilág számára is azt kommunikálja, hogy viselője egyedi és különleges személyiség.
Vélemények
Véleménye erről a termékről:

Pulsar női karóra PH8222X1