Pulsar férfi karóra PM3165X1

63 800 Ft

Elérhetőség: Raktáron: Szeged Diamore

Ingyenes kiszállítás
További információk
Cikkszám PM3165X1
Nem Férfi
Márka Pulsar
Méret Ø 43 mm
Termék típusa Karóra
Szíj színe Fekete
Szíj anyaga Bőr
Óra vízállósága 100 m
Kijelző típusa Analóg
Óra üvegének anyaga Edzett kristályüveg
Tok alakja Kerek
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Számlap színe Fekete
Óra szerkezete Kvarc Chronograph
Stopper Van
Ébresztő Nincs
Dátum kijelzés Van
Garancia 2 év
Leírás
A PULSAR 1972-ben tette le névjegyét a világ órapiacán az leső LED karóra megalkotásával. Napjainkban a márka neve összeforrt a merész és korszakalkotó design jelentésével, így ezt a tradíciót folytatva próbálunk az új kollekcióknak is különleges, egyedi és vonzó megjelenést kölcsönözni.

Különbözőnek teremtve

A PUSLAR az optimizmus korában született. Az 1970-es években a rohamos technológiai fejlődésnek köszönhetően minden elérhetőnek tűnt: az űrutazás álomból valósággá vált, a számítógépek tudása szédítő sebességgel változott, az elektronika fejlődése pedig szinte minden nap újabb horizontokat nyitott. Ennek a korszaknak a szimbóluma a PULSAR. Új és feltűnően bátor. Meglepő és különböző. A PULSAR készítette el a világ legelső elektronikus digitális karóráját, ami hatalmas szenzációt okozott a New York-ban történt leleplezése folyamán, miközben megváltoztatta az emberiség felfogását az időméréssel kapcsolatban.

„Tell it your way”

A SEIKO Watch Corporation segítségével újraértelmezett PULSAR megtalálta azt a vékony vezérfonalat a sikerhez, mely minden felhasználóhoz elvezet. A PULSAR „Tell it your way” jelmondata azon az elképzelésen alapszik, hogy minden vásárló valamilyen mértékben arra törekszik, hogy kifejezze saját egyéniségét az általa megvásárolt terméken keresztül. A PULSAR olyan márka, amely megérti ezt a meghatározó vágyat és lehetőséget kínál a tulajdonosoknak arra, hogy megtalálják az önmagukhoz legjobban illő órát, mely a külvilág számára is azt kommunikálja, hogy viselője egyedi és különleges személyiség.

Stopperfunkció 60 perces tartományban, 1/10 mp léptékben
Részidő mérés
Dátum
Vélemények
Véleménye erről a termékről:

Pulsar férfi karóra PM3165X1