Casio Baby-G karóra MSG-C100G-7AER

55 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron: Szeged Diamore

Ingyenes kiszállítás
További információk
Cikkszám MSG-C100G-7AER
Nem Női
Márka Casio
Méret 45.1mm x 40.3mm x 12.4mm ( MxSZxV )
Termék típusa Karóra
Doboz Gyár által meghatározott
Szíj színe Barna
Szíj anyaga Kaucsuk
Óra vízállósága 100 m
Kijelző típusa Analóg-Digitális
Óra üvegének anyaga Edzett kristályüveg
Tok alakja Kerek
Tok anyaga Műanyag
Számlap színe Barna
Óra szerkezete Kvarc Chronograph
Stopper Van
Ébresztő Van
Dátum kijelzés Van
Garancia 2 év
Leírás

  • Fokozottan ütés- és rezgésálló tokozás Az óra tokozása fokozottan ellenáll az ütésnek és a rázásnak. 1/100 stopper 1 részidővel A mérési egység 1/100 másodperc, a maximális mérési idő 1 óra .

  • Visszaszámláló riasztás ismétléssel Maximum 1 óra visszaszámlálandó időtartam. Visszaszámlálás közben az óra csippantással jelezheti a visszaszámlálás pillanatnyi állapotát ( 10, 5, 4, 3, 2, 1 perc elérésekor valamint az utolsó percben 50, 40, 30, 20, 10, 5, 4, 3, 2, 1 másodperc elérésekor csippant). A nulla elérésekor az óra hanggal jelez. Automatikus ismétlés is bekapcsolható, ekkor az óra a nulla elérésekor automatikusan újra indítja a visszaszámlálást.

  • Világidő Városkód alapján az óra automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt.

  • 5 egymástól független napi ébresztés ismétléssel Az órába 5 egymástól független ébresztési időpontot állíthat be. Az óra minden nap, az ébresztési időpont elérésekor, majd utána többszöri ismétléssel jelez.

  • Teljesen automatikus naptár Az óra a napot automatikusan a hónapoknak, éveknek sőt még a szökőéveknek is megfelelően lépteti.

  • LED-LIGHT világítás Az óra gombnyomásra megvilágítja a kijelzőt. Műanyag tokozás acél rámával Az óra tokja könnyű, de tartós műanyagból készül. Egyes részei acél borítással védettek.

  • 10 BAR nyomásig fokozottan vízálló Az óra 10 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, de kemény vizisportokhoz ( jet-bike, jet-ski, vizisí ) nem ajánlott. Megfelel az ISO2281 szabványban leírtaknak.

Vélemények
Véleménye erről a termékről:

Casio Baby-G karóra MSG-C100G-7AER